Relax sauna
"The White House"
Heerlijk ontspannen in uw 'eigen' sauna……


Eventjes lekker wegdromen uit de drukte van alledag……

Dat kan nu ook op de Zanderij! Sinds kort beschikt Camping de Zanderij over een fraaie privé/familie sauna. Een besloten saunaruimte voor uzelf. U haalt vooraf uw eigen toegangssleutel op. Klik hier om de website van De Zanderij te bezoeken. VOORTHUIZEN   
Reserveren?     
(0342)471 343   

Hier kunt u zich volledig ontspannen en geheel ongestoord relaxen.

Relaxsauna "The White House" beschikt over twee sauna's; een infrarood sauna en een traditionele sauna, verschillende douches met warm en koud water en natuurlijk ontbreekt ook de emmer met koud water niet. Verder een mooie veranda met lekkere ligstoelen en een tuin met veel privacy. De relaxruimte is lekker verwarmd, er staat een koelkast en er is een muziekinstallatie.

Kortom, dat wordt genieten!
Klik hier om de video te bekijken

Verschillen tussen infrarood en gewone sauna
Er bestaan belangrijke verschillen tussen een infrarood cabine en een traditionele sauna. Verschillen die wij met plezier voor u op een rijtje zetten.
Het belangrijkste verschil is de manier waarop de warmte op het lichaam wordt overgebracht. In een gewone sauna gebeurt dat via luchtcirculatie, eerst wordt de lucht verwarmd en die warmte werkt dan in op het lichaam. De sauna is zo'n 80-100 graden en is veel vochtiger.

Bij een infrarood cabine werkt de straling rechtstreeks in op het lichaam. De lucht is droger en zo'n 45-60 graden. Een infrarood sauna heeft ook een heilzame werking. Infrarood dringt dieper in de huid en zorgt voor een intense opwarming van spieren en organen. Infrarood is een effectief middel tegen acne, eczeem, psoriasis en andere huidbeschadigingen.Klik hier om onze flyer te bekijken.   
Home    Saunagang    Algemene voorwaarden    Tarieven    Contact   
Sluiten